GodsJakt jaktlicens jägarexamen

GodsJakt calle alwen jägarexamen

GodsJakt Jägarexamen och jaktresor – Skräddarsydda lösningar www.GodsJakt.se

Hos Välmående & Äventyr AB kan du ta din jägarexamen och få jaktlicens. Vi erbjuder även skräddarsydda jaktresor både inom- och utomlands. Om du planerar ett event, en konferens, kickoff, svensexa, möhippa eller helt enkelt vill ta en skyttelektion är du välkommen att kontakta oss.

Ta jägarlicens i Skåne eller Stockholm
Vi erbjuder möjligheten att ta jägarexamen i natursköna omgivningar, antingen på Bosjökloster Slott mitt i Skåne eller på Vidbynäs herrgård 20 minuter från Stockholm. Hos oss varvas teori med praktik, vilket är unikt för våra kurser. Under 3 intensiva dagar får du träna på skytte och teori, vilket ger dig en bra grund för framtida jakter.

Jaktresor till när och fjärran
Jaktresor till Afrika, Polen, Ungern eller varför inte här hemma i Sverige? Vi erbjuder jaktresor runt om i hela världen där vårt mål är att alla ska vara nöjda när de kommer hem. I dag samarbetar vi med seriösa jägare, allt för att du ska få så mycket ut av din jaktresa som möjligt. Ta gärna kontakt så skräddarsyr vi en resa efter behov och önskemål.

Skyttekurser och lektioner
Både nybörjare och experter behöver träna på teknik. Skytte är en färskvara och därför kan det vara bra att spendera tid på skyttebanan. Vi sätter upp individuella mål för dig och hjälper dig hela vägen mot målet. Vare sig du vill arbeta individuellt eller i grupp har vi alternativ för dig. Ett tips är att testa vår Marksman Skjutsimulator, en fantastisk simulator som sätter dina reflexer och kunskaper på prov. Boka tid för hela jaktlaget eller privata lektioner, du kommer att lära dig en hel del om god skytteteknik.

Har du frågor kring jägarexamen, jaktresor eller andra evenemang? Ta gärna kontakt på telefon 0708-161 769 eller e-post Carl@GodsJakt.se

www.GodsJakt.se